שייק פרי סמיך השייק טעים ויכול להיות קינוח, ארוחת ביניים, תחליף
למעדנים המתוקים מלאי הסוכר שמוכרים בסופר.
אפשר לשחק כמובן עם סוג הפרי וגם עם רמת המתיקות בשייק שאני הכנתי: הכל בבלנדר: 1 מנגו (= בערך ל2-3 מנות פרי) 1/2 יוגורט 1.5% (אפשר גם יוגורט שלם ואז השייק יוצא פחות
מתוק)
כפית שקדיה / טחינה גולמית (לא חובה אבל מוסיף בריאות
וטעם)
מעט חלב (משהו כמו 1/4 כוס)
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת משחה אחידה
יצא לי משהו כמו 3-4 כוסיות של שייק אותו אכלנו בהנאה עם
כפית
* בחורף כמובן כייף לאכול בטמפ' החדר ובקיץ ניתן להקפיא
לגלידה
בתאבון
|