שייק פרי סמיך

שייק פרי סמיך 
 
השייק טעים ויכול להיות קינוח, ארוחת ביניים, תחליף

למעדנים המתוקים מלאי הסוכר שמוכרים בסופר. 

 
אפשר לשחק כמובן עם סוג הפרי וגם עם רמת המתיקות 
 
בשייק שאני הכנתי: 
 
הכל בבלנדר: 
 
1 מנגו (= בערך ל2-3 מנות פרי)
 
1/2 יוגורט 1.5% (אפשר גם יוגורט שלם ואז השייק יוצא פחות

מתוק)

 
כפית שקדיה / טחינה גולמית (לא חובה אבל מוסיף בריאות

וטעם)

 
מעט חלב (משהו כמו 1/4 כוס)

 
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת משחה אחידה 

 
יצא לי משהו כמו 3-4 כוסיות של שייק אותו אכלנו בהנאה עם

כפית 

 
* בחורף כמובן כייף לאכול בטמפ' החדר ובקיץ ניתן להקפיא

לגלידה 

 
בתאבון