פשטידת ירקות וגבינות ב-5 דק' אתמול בערב לא היו לי הרבה דברים בבית, הגיעה שעת
ארוחת ערב, הרעב מתחיל להראות את אותותיו
צ'יק צ'אק נזכרתי בפשטידה הפשוטה הזאת טעימה, מהירה,
בריאה וכייפית.
אז מה צריך: חבילת ירקות נורמנדי של סנפרוסט (או 800 גרם של כל ירק שיש בבית) 1/2 קופסת קוטג' 5% מופחת מלח 1/2 קופסת ריקוטה עיזים 5% 2 כפות של פרמזן (לא חובה אבל טעים) 3 ביצים 3 כפות קמח מלא תופח מעט מלח ופלפל איך: 1. לשטוף עם מים פושרים את הירקות הקפואים כדי להפשיר קלות 2. לסנן את המים להוסיף את כל החומרים (ביצים, גבינות, קמח, תבלינים) 3. על נייר אפייה לרסס/ למרוח מעט שמן זית (לא חובה) 4. להעביר את תוכן הפשטידה לתבנית (תבנית רגילה של טוסטר אובן) 6. 180 מעלות כ-45 דק' 1/3 פשטידה תהווה מנה נהדרת לארוחת ערב, אני אכלתי את
הפשטידה עם סלט החצילים בטחינה (ראו מתכון באתר),
אפשר לאכול גם עם סלט ירקות / יוגורט / גבינה בתאבון :)
|