פרגיות אפויות עם תפוחי אדמה ובצל

פרגיות אפויות עם תפוחי אדמה ובצל 
 
מה צריך: 
 
8 פרגיות נקיות משומן חתוכות לריבועים (אפשר לבקש מהקצב לעשות את זה) 
 
2 בצלים חתוכים לפרוסות 
 
4 תפוחי אדמה שטופים טוב חתוכים לפרוסות דקות 
 
כוס מים רותחים 
 
2 כפות של שמן זית 
 
פפריקה, מלח, פלפל 

 
איך:
 
1. פורסים על תבנית את פרוסות הבצל 
 
2. פורסים על הבצל את פרוסות תפוחי האדמה (אני השארתי את הקליפה)
 
3. מתבלים עם פפריקה, פלפל שחור ומעט מלח 
 
4. מניחים את ריבועי הפרגיות על תפוחי האדמה 
 
5. מתבלים שוב עם פפריקה, פלפל שחור ומלח 
 
6. למעלה 2 כפות של שמן זית 
 
7. מוסיפים מהצד את כוס המים הרותחים 
 
8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לשעה וחצי 
 
9. מורידים את הנייר כסף ומשאירים בתנור לעוד 1/2 שעה עד לקבלת צבע שחום של הפרגיות 
 
בתאבון !
 
יש לנו כאן ארוחה מלאה שמכילה: פחמימה, חלבון, מעט

שומן וירק, ניתן כמובן להוסיף סלט ירקות או חסות או כל

סלט טרי צבעוני אחר.