ארוחת ערב צבעונית

1. בצל ובטטה בתנור:

מחממים תנור ל200 מעלות

מניחים על תבנית נייר אפייה ועליו מפזרים מלח גס

מניחים על המלח הגס את הבטטות הקטנות והבצלים

את הבטטה שמתי ככה כמו שהיא ואת הבצל רק קלפתי

מחכים עד שיתרכחו

כשמוכן פותחים את הבטטה באמצעות סכין ובאמצע
 
אפשר לשים: יוגורט / גבנת ריקוטה בפאלו

2. סלט סרדינים וסלק

טוחנים במעבד מזון ידני חבילת סרדינים (אחרי ששפכנו
 
את השמן) ועדיף של יונה (מכיל פחות נתרן)

יחד עם סלק וחצי  מבושל (אפשר לקנות סלק באריזת

ואקום כבר מבושל וחוסך עבודה)


מוסיפים קצת לימון


3. מרכיבים צלחת צבעונית שמכילה פחמימה עשירה

בסיבים (בטטה), חלבונים (סרדינים וגבינה), ירקות (בצל,
סלק ושוב גם הבטטה)


על הדרך קיבלנו, סידן ואומגה 3 מהסרדינים, בטאקרוטן

מהבטטה, ברזל מהסלק והרבה טעם וצבעים יפים


שוב ארוחת שאריות, טעימה מהירה צבעונית ובריאה

בתאבון !