קציצות טונה אפויות ברסק עגבניות

חומרים:

לקציצות:

2 ביצים

1 טונה במים

2 כפות קמח כוסמין מלא

1/2 בצל חתוך לקוביות

2 כפות גבינה 5%

כף שמן זית

פטרוזיליה

מלח, פלפל

לרוטב:

קופסת שימורים של קוביות עגבניות קלופות אורגניות

פפריקה, בזיליקום

מעט פרמזון (לא חובה)

איך מכינים:

1. לערבב את כל חומרי הקציצה יחד

2. לרסס את התבנית במעט שמן

3. ליצור קציצות (כ-8 קציצות) על התבנית

4. להכניס לתנור שחומם מראש עד שהקציצות מקבלות צורה אחידה

6. מעל הקציצות הכמעט מוכנות לשפוך את קופסת העגבניות

7. למעלה לפזר מעט מלח, פפריקה, בזיליקום ומי שרוצה קצת פרמזן

8. להחזיר לתנור לעוד כ-10 דק'

9. בתאבון

למה עדיף טונה במים? כי יש שם פחות מלח וניתן לשלוט על השמן המוסף

ארוחה טעימה ומאוזנת אפשר בצלחת לשים כ2-3 קציצות וליד לחתוך ירקות ולהנות מארוחה

צבעונית ומזינה. כל קציצה + רוטב שווים לכ-70 קלוריות.