|
סלט חצילים בולגרי
|
חומרים:
3 חצילים בינוניים
2 גמבות
קופסת שימורים של קוביות עגבניות אורגניות / 3 עגבניות קלופות חלוטות מסוננות
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל
הכנה:
1. נכניס לתנור על חום גבוה את החצילים והגמבות עד לריכוך
2. נקרר את החצילים והגמבות תוך כדי שהם מונחים במסננת לסינון הנוזלים
3. נקלף את החצילים והגמבות
4. נחתוך לריובעים גסים את החצילים והגמבות הקלופים
5. נוסיף את העגבניות השום התבלינים ושמן הזית
6. נטחן את כל הרכיבים לרסק באמצעות מוט בלנדר
7. בתאבון
סלט זה הוא צבעוני, טעים, בריא ומכיל ליקופן (אטיאוקסידנט), ויטמיני B, חומצה פולית, סיבים תזונתיים,
ויטמין C ועוד
|
|
|
|
|
|
|