עוגת פירות העונה

עוגת פירות העונה 
 
מה צריך: 
כוס קמח מלא תופח 
1/4 כוס שמן 
גביע קטן של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר 
כף שקדיה 
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס חלב 
מיץ וגרידה מחצי לימון 
ביצה 
קורט מלח 
3 נקטרינות 
חופן צימוקים 
כף סוכר חום 
כפית קינמון 
 
מה עושים: 
1. מערבבים את כל החומרים ברשימה (עד לנקטרינות) לבלילה אחידה 
2. מעבירים לתבנית משומנת 
3. חותכים את הנקטרינות לקוביות ומפזרים מעל הבלילה 
4. מפזרים את הצימוקים
5. מעל מפזרים את כף הסוכר והקינמון 
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ40 דק
 
עוגה טעימה ובריאה, הולכת מצויין עם כוס קפה.
בתאבון