אזני המן בריאים:
מה צריך: לבצק: כוס וחצי קמח מלא תופח 1/2 כוס חלב 3 כפות סוכר חום 2 כפות שמן קוקוס במצב מוצק למלית: 250 גרם תמרים מגולענים (חצי חבילה) כף שקדיה או שקדים טבעיים טחונים חופן אגוזי מלך מה עושים: 1. שמים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת בצק 2. מוציאים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל1/2 שעה 3. ביניים מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי המלית עד לקבל "בצק" מהתמרים 4. יוצרים עיגולים קטנים מה"בצק" תמרים ושמים בצד 5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו באמצעות מערות לבצק דק ( לא דק מידי) 6. באמצעות כוס יוצרים עיגולים 7. באמצע כל עיגול שמים עיגול תמרים וסוגרים את הבצק בצורת משולש 8. מהדקים את בקצוות שלא יפתח באפייה 9. מניחים על נייר אפיה ומכניסים לכ15 דק' לתנור שחומם מראש ל170 מעלות 10. מצננים ובתאבון 11. אפשר לגוון את המלית גם עם 1/2 כפית שוקולד נוטלה /חלבה / ריבת חלב וכו'
כל אזן שווה לכ120-150 קלוריות, סה"כ יוצאות כ15 אזניים.
|